BESCHIKBAARHEID
Afhuren kan heel het jaar door, de weide is gedraineerd. Huren kan op vrijdag vanaf 16u en op zaterdag & zondag van 8 tot 22u (let op, er is nog geen verlichting op dit terrein). Indien u voor meerdere uren een reservatie wil maken op een weekdag, dan kan dit via info@dirtydogz.be en laten we de toestellen staan. Bij langdurig goed weer kan er ook gereserveerd worden op weekdagen.

• De agility is enkel beschikbaar voor mensen die deze sport reeds beoefenen, dit is geen extra speelweide!
• Behoeftes steeds opruimen
• Vuilnis meenemen naar huis
• Het is niet toegelaten om het terrein af te huren om les te geven, de weide onder te verhuren of openbare/publieke evenementen te organiseren!
• Geen kinderen op de toestellen laten kruipen, de toestellen zijn enkel bedoeld voor honden

agility.jpeg

Gelieve de schans en brug niet te verplaatsen aub. De rest mag wel voorzichtig verplaatst worden. U dient de toestellen niet op te ruimen, maar uiteraard wel met respect te behandelen tijdens jullie gebruik. Is er iets kapot na uw gebruik, dan dient dit vergoed te worden aan ons. Gelieve ons eventuele schade dan ook eerlijk te melden.

Indien uw hond nog geen ervaring heeft in agility, kan u dit terrein niet afhuren. Wij raden aan om eerst een basiscursus te volgen op een hondenschool om gewoon te worden aan de toestellen. Agility dient altijd leuk en ontspannen te zijn, gelieve uw hond dan ook nooit te dwingen om bepaalde toestellen te nemen als hij er nog schrik van heeft. Laat hem ook op tijd rusten, want dit is een intensieve sport. Het is altijd beter om met 2 personen en 2 honden te komen zodat jullie kunnen afwisselen en elkaar ook kunnen helpen om correct te trainen.

ONLINE RESERVEREN
Reserveren kan rechtstreeks online. Klik op het gewenste beginuur, hou even vast en sleep dan verder tot het gewenste einduur op onderstaande agenda. Daarna wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. De prijs is 10 € per half uur, ongeacht met hoeveel mensen of honden u komt. Meteen meerdere data selecteren kan helaas niet.


Opgelet: reserveren = betalen, achteraf aanpassen en annuleren kan niet!

Grondplan
Regels