Speelweide met zwemvijver

Onze speelweide is volledig omheind met draad van 1m80, bevat een grote zwemvijver en is mooi ingericht met bomen en zitbankjes. Er staat een drankautomaat.


Ze kan elke dag (7/7) privé afgehuurd worden tussen 8 en 22u, wel rekening houden met de zonsopgang en -ondergang, want er is geen verlichting. Ideaal om alleen in alle rust te zijn of met bevriende honden te spelen. Ook leuk voor evenementen zoals verjaardagsfeestje, fokkersbijeenkomst ... Hier heeft u de zekerheid van een afgesloten weide en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er nog andere mensen met hun hond op de weide willen, u heeft de speelweide voor u alleen! Gelieve wel enkel honden bij elkaar te laten waarvan u 100 % zeker bent dat het klikt, want bij het afhuren is geen begeleiding voorzien! Onderaan deze pagina kan u de beschikbaarheid zien en hoe u kan reserveren. Graag de weide proper houden, vuilnis terug meenemen en de behoeftes van uw hond steeds opruimen. Het maakt niet uit met hoeveel honden en mensen jullie samen komen. Het is echter niet toegestaan om de weide onder te verhuren of commerciële activiteiten te organiseren.

Komt u met een grote groep en wilt u graag erna iets drinken of kleins eten? Vanaf 20 personen is het mogelijk dat wij speciaal voor jullie ons tuincafé Den Hof openen. Alle info op www.denhofmelle.be


SPELEN MET ANDERE HONDEN

Wilt u uw hond graag eens urenlang laten spelen met andere sociale honden? Of zoekt u een oplossing voor een daguitstap of drukke werkdag? Neem dan zeker eens een kijkje bij "uitlaatdienst"

ONLINE RESERVEREN

Reserveren kan nu rechtstreeks online. Klik op het gewenste beginuur en sleep dan verder tot het gewenste einduur op onderstaande agenda. Daarna wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. De prijs is 5€ per half uur, ongeacht met hoeveel mensen of honden u komt. Meteen meerdere data selecteren kan helaas niet. Indien u nog een oud lopend abonnement heeft, gelieve dan nog steeds te reserveren via info@animaltrust.be!

Opgelet: reserveren = betalen, achteraf aanpassen en annuleren kan niet! Ook niet indien de coronamaatregelen opnieuw veranderen. Wij hebben deze centjes namelijk heel hard nodig voor onze asielhonden. Bedankt voor uw begrip!


Zalige weide om onze hond te laten rennen en zwemmen!

Annelore V.

Openingsuren

Maandag: 10-12u
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-12u
Zondag: 10-12u
Feestdagen: 10-12u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.