URENLANG RAVOTTEN OP ONZE SPEELWEIDE
Geen saaie wandeling alleen aan de leiband, maar spelen met veel vriendjes op een private afgesloten weide met zwemvijver! Wij komen uw hond bij u thuis ophalen. Hij wordt veilig vervoerd in een professionele bench. We halen al zijn nieuwe vrienden op en rijden samen naar de speelweide. Daar blijven we gemiddeld 2 uren ravotten. Voldaan gaan ze weer in de auto en worden alle hondjes naar huis gebracht. U komt thuis bij een vrolijke, gelukkige, maar vermoeide hond. Heerlijk na een drukke werkdag.

 

VEILIGE & SOCIALE GROEP
We zijn steeds bij de honden op de weide, dus bij het minste foutieve gedrag, komen we tussenbeide. Indien een hond te sterk reageert en conflicten zoekt of teveel wil rijden op andere honden, wordt deze uit de groep gehaald en wordt er meegedeeld aan de eigenaar dat deze in de toekomst niet meer mee kan. Minder gesocialiseerde of angstige honden zijn wel steeds welkom. Vaak heeft de omgang in onze groep met brave honden een positief effect op hen en bloeien ze na enkele keren wel open. Indien we merken dat dit niet zo is en ze toch teveel stress blijft hebben, zullen we dit ook eerlijk meedelen. De veiligheid van alle honden en een leuke, ontspannen sfeer in de groep is voor ons belangrijker dan een groot klantenbestand.

BRENGEN & OPHALEN
Veilig vervoer in professionele benchen! Wij rijden met de auto op de weide. Uw hond kan dus onmogelijk ontsnappen.

WAAR & WANNEER
Wij komen op dinsdag en donderdag langs in groot regio Gent.

 

TARIEVEN
Binnen straal 7,5 km - 35 € per keer
Binnen straal 15 km - 40 € per keer
Indien uw hond elke week meegaat krijgt u per keer 5€ korting!
Vanaf meerdere honden per gezin steeds 25 € per hond.

LEVERING WEBSHOP
Rescue Pet Food heeft 9 verschillende soorten korrels. Met deze voeding steunt u GRATIS de asielhonden van Animal Trust! Van uw aankoopbedrag wordt er steeds 5% gedoneerd aan het asiel. Bij het ophalen van uw hond kunnen we steeds 1 of meerdere zakken leveren. Ook andere bestellingen via onze webshop www.dirtydogz.shop brengen wij graag gratis mee!

ONLINE FILMPJES
Wij plaatsen elke keer filmpjes online van de honden. Bekijk ze op 
fotos.dirtydogz.be!