top of page

URENLANG RAVOTTEN OP ONZE SPEELWEIDE
Geen saaie wandeling alleen aan de leiband, maar spelen met veel vriendjes op een private afgesloten weide met zwemvijver! Wij komen uw hond bij u thuis ophalen. Hij wordt veilig vervoerd in een professionele bench. We halen al zijn nieuwe vrienden op en rijden samen naar de speelweide. Daar blijven we gemiddeld 2 uren ravotten. Voldaan gaan ze weer in de auto en worden alle hondjes naar huis gebracht. U komt thuis bij een vrolijke, gelukkige, maar vermoeide hond. Heerlijk na een drukke werkdag.

 

ENKEL SOCIALE HONDEN = VEILIGE GROEPEN
We zijn steeds bij de honden op de weide, dus bij het minste foutieve gedrag, komen we tussenbeide. Wij aanvaarden geen honden die sterk gedrag vertonen, conflicten zoeken of teveel willen rijden op andere honden. Angstige honden zijn wel steeds welkom. Vaak heeft de omgang in onze groep met brave honden een positief effect op hen en bloeien ze na enkele dagen wel open. Indien we merken dat dit niet zo is en ze toch teveel stress blijven hebben, zullen we dit ook eerlijk meedelen. De veiligheid van alle honden en een leuke, ontspannen sfeer in de groep is voor ons belangrijker dan een groot klantenbestand. De honden worden steeds opgedeeld in 2 groepen. We hebben een actieve groep (drukke, speelse honden) en een rustigere groep (de angstige, jonge & oudere honden & rustige spelers). Wij aanvaarden geen niet-gecastreerde reuen meer ouder dan 1 jaar. Het valt te vaak voor dat er tussen de reuen onderling toch conflicten ontstaan, er teveel rijgedrag wordt vertoond en/of de groep hen moeilijker aanvaardt. Chemische castratie is helaas niet voldoende, dit geeft zelden een verschil in gedrag.


BRENGEN & OPHALEN
Veilig vervoer in professionele benchen! Wij rijden met de auto op de weide. Uw hond kan dus onmogelijk ontsnappen.

WAAR & WANNEER
Wij komen op dinsdag en donderdag langs in groot regio Gent.

 

TARIEVEN
Binnen straal 7,5 km - 35 € per keer
Binnen straal 15 km - 40 € per keer
Indien uw hond minstens 4x per maand meegaat krijgt u per keer 5€ korting!
Vanaf meerdere honden per gezin steeds 25 € per hond.

LEVERING WEBSHOP
Rescue Pet Food heeft 9 verschillende soorten korrels. Met deze voeding steunt u GRATIS de asielhonden van Animal Trust! Van uw aankoopbedrag wordt er steeds 5% gedoneerd aan het asiel. Bij het ophalen van uw hond kunnen we steeds 1 of meerdere zakken leveren. Ook andere bestellingen via onze webshop www.dirtydogz.shop brengen wij graag gratis mee!

ONLINE FILMPJES
Wij plaatsen elke keer filmpjes online van de honden. Bekijk ze op 
fotos.dirtydogz.be!

bottom of page