top of page

BESCHIKBAARHEID

Vanaf nu kan u online onze beschikbaarheid bekijken door te klikken op de reservatieknop.
 

ONLINE FOTO'S
Wij plaatsen elke dag foto's en filmpjes online van de honden. Bekijk ze op fotos.dirtydogz.be

LOCATIE
Ons pension telt 24 plaatsen en biedt een maximum aan beweging en aandacht voor elke hond. Het bevindt zich aan onze woning in Melle. De honden hebben binnen elk hun eigen kennel, zodat ze tussendoor voldoende kunnen rusten en op hun gemak kunnen eten. Zodra het kouder wordt, zijn de binnenverblijven altijd verwarmd!

VEEL BEWEGING
Quality time voor uw hond door te spelen en zwemmen op onze speelweide met grote zwemvijver. De honden kunnen zich dus volledig uitleven in groep. Ook bij slecht weer krijgen ze hun beweging. Wij gaan 3x per dag (minstens 1 tot vaak 2 uur per keer) met de honden op de speelweide. Hierdoor is ons pension enkel geschikt voor sociale honden. Wij kunnen dus helaas onmogelijk elke hond aanvaarden. Het is niet de bedoeling dat sommige honden constant opgesloten zouden zitten. Wij willen elke hond een leuke vakantie bieden.

ENKEL SOCIALE HONDEN = VEILIGE GROEP
We zijn steeds bij de honden op de weide, dus bij het minste foutieve gedrag, komen we tussenbeide. Onze groep bestaat vooral uit kleine & middelgrote honden, rustige & oudere grote honden en angstige honden. Aangezien wij ook een asiel hebben en vooral honden opvangen die in beslag genomen werden wegens verwaarlozing hebben wij veel ervaring met angstige honden en zijn zij dus ook van harte welkom in ons pension. Vaak heeft de omgang in onze groep met brave honden een positief effect op hen en bloeien ze na enkele dagen wel open. Indien we merken dat dit niet zo is en ze toch teveel stress blijven hebben, zullen we dit ook eerlijk meedelen. Grote honden zijn welkom maar ze moeten wel rustig en respectvol kunnen omgaan met de angstige en kleine hondjes. De veiligheid en rust van alle honden en een leuke, ontspannen sfeer in de groep is voor ons belangrijker dan een groot klantenbestand.

NIET TOEGELATEN HONDEN

Om de veiligheid en rust van de groep te garanderen aanvaarden wij volgende honden niet.

  • Niet-gecastreerde reuen ouder dan 1 jaar. Het valt te vaak voor dat er tussen de reuen onderling toch conflicten ontstaan, er teveel rijgedrag wordt vertoond en/of de groep hen moeilijker aanvaardt. Chemische castratie is helaas niet voldoende, dit geeft zelden een verschil in gedrag.

  • Honden die sterk gedrag vertonen, conflicten zoeken of willen rijden op andere honden.

  • Volgende rassen: American Bully, Akita, Boerboel, Bull Terriër, Cane Corso, Kaukasische herder, Stafford en erg energieke Herders (Mechelse, Duitse of Hollandse). Uit ervaring merken we dat conflicten en spanningen steeds ontstaan bij dezelfde honden, zelfs na een geslaagde proefdag. Zij kunnen vaak na enkele dagen de drukte/grootte van de groep niet meer aan.

PROEFDAG VERPLICHT

Voor nieuwe honden is een proefdag verplicht, behalve voor honden jonger dan 6 maanden. Gelieve als nieuwe klant altijd eerst een mailtje te sturen naar info@dirtydogz.be met wat meer info over uw hond. U kan pas voor uw vakantie reserveren na een geslaagde proefdag. Boek dus zeker op tijd uw proefdag! Dit is zonder overnachting en kost 25€. Reserveren kan via de reservatieknop. Voor een proefdag kan je steeds pas 1 week op voorhand inschrijven omdat dit afhankelijk is van het aantal vrije plaatsen. Honden die blijven voor een langere periode (en blijven slapen), krijgen natuurlijk voorrang. Hou dus zeker de agenda in de gaten mocht er de komende week niets meer vrij zijn of de beschikbare dagen niet passen voor jullie. 

 

VOEDING
Wij raden steeds aan om eigen voeding mee te brengen, die uw hond gewoon is. Als het een gemakkelijke eter is of hij krijgt reeds Rescue Pet Food, dan hoeft u geen eten mee te brengen. Indien uw hond KVV eet, kan u dit ook meebrengen, we hebben een diepvries staan. Gelieve uw voeding niet in grote of brede bewaartonnen mee te brengen, want deze passen niet in hun lockerkastje.

 

MEEBRENGEN & VACCINATIES
U mag uiteraard ook iets extra meebrengen (speelgoed, een eigen dekentje ...) zodat uw hond zich hier sneller thuis voelt. Hou er wel rekening mee dat dit kapot gebeten of vuil kan worden. Een bedje, eet- en drinkbak staan hier klaar voor uw hond en hoeft u niet mee te brengen. Gelieve ook het vaccinatieboekje mee te brengen. Uw hond dient gevaccineerd te zijn tegen: parvovirose, hondenziekte & kennelhoest (influenza & bordetellose). Hij moet ook ontwormd en ontvlooid zijn. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts. Indien dit niet in orde is of u het vaccinatieboekje niet mee heeft, kunnen wij uw hond niet opvangen!

 

BRENGEN & OPHALEN 7/7
Uw hond brengen en ophalen is elke dag mogelijk (ook op zaterdag & zondag) tussen 10 & 12u en tussen 16 & 18u. Deze uren gelden ook op feestdagen, wij sluiten nooit. Alleen op Kerstmis en Nieuwjaar is ophalen/brengen enkel mogelijk tussen 10 & 12u. Gelieve deze uren te respecteren, aangezien wij buiten deze uren steeds druk bezig zijn met de honden. Brengen en ophalen buiten deze openingstijden kan dan ook niet. 
De beide 
dagen van brengen & ophalen worden altijd aangerekend, hiermee betaalt u mee aan de service van 7 dagen op 7, zowel 's morgens als 's avonds, te kunnen brengen & ophalen.

 

WASSEN
Hou er rekening mee dat de honden zich elke dag buiten mogen uitleven, ook in regenweer of sneeuw. Ze kunnen dus erg vuil worden! Het is wel mogelijk om uw hond te laten wassen voor u hem komt ophalen. De prijs hiervoor is 30€. Dit dient vastgelegd te worden bij het brengen van uw hond. U kan uw hond ook (zonder afspraak) zelf wassen in onze selfdogwash. Hiervoor dient u wel eigen handdoeken en shampoo mee te brengen.

 

TARIEVEN
- 1 hond: 30 € per dag, beide 
dagen van brengen & ophalen worden altijd aangerekend, tenzij het om een verblijf gaat van max 28u (vanaf 1/12/2024 wordt de prijs 35 € per dag)
- Vanaf 2 honden: 20 € per hond (honden in dezelfde kennel moeten zonder toezicht samen kunnen eten) (vanaf 1/12/2024 wordt de prijs 25 € per hond per dag)
- Tijdens schoolvakanties en verlengde weekends is er een toeslag van 5 € per hond per dag
U betaalt bij het reserveren online een voorschot. De rest van het bedrag dient betaald te worden bij het brengen van uw hond. Dit kan zowel cash als met Bancontact of Payconiq.


Reserveren is uiteraard noodzakelijk en dit kan enkel online via de reservatieknop, niet telefonisch of via e-mail.
 

Ons erkenningsnummer HK40404965
Ondernemingsnummer BE 0674 905 016

 

bottom of page