WIJZIGINGEN VANAF 2/01/2022

- Brengen & ophalen zal vanaf dan ook ELKE DAG mogelijk zijn tussen 17 & 18u. Ook op zaterdag & zondag! In het weekend kan het dan niet meer tussen 15 & 16u. Gelieve het moment van brengen & ophalen steeds duidelijk door te geven bij elke reservatie aub. Indien u een eerdere reservatie hierdoor wil aanpassen, mag u ons dit laten weten via info@dirtydogz.be

- Door deze extra service wordt de dag van brengen & ophalen altijd aangerekend.
- Er komt een vijfde collega bij waardoor de honden elke dag nog langer buiten zullen spelen!

ONLINE FOTO'S
Wij plaatsen elke dag foto's en filmpjes online van de honden. Bekijk ze hier!

LOCATIE
Ons pension telt 24 plaatsen en biedt een maximum aan beweging en aandacht voor elke hond. Het bevindt zich aan onze woning in Melle. De honden hebben binnen elk hun eigen kennel, zodat ze tussendoor voldoende kunnen rusten en op hun gemak kunnen eten. Zodra het kouder wordt, zijn de binnenverblijven altijd verwarmd!

VEEL BEWEGING
Geen buitenkennel, maar buitenactiviteit! Quality time voor uw hond door te spelen en zwemmen op onze speelweide van 1,5 ha met een grote zwemvijver. De honden kunnen zich dus volledig uitleven in groep. Ook bij slecht weer krijgen ze hun beweging. De kennels dienen dan ook enkel om te rusten en te slapen. Wij gaan 3x per dag (minstens 1 tot vaak 2 uur per keer) met de honden op de speelweide. Hierdoor is ons pension enkel geschikt voor sociale honden. Wij kunnen dus helaas onmogelijk elke hond aanvaarden. Het is niet de bedoeling dat sommige honden constant opgesloten zouden zitten. Wij willen elke hond een leuke vakantie bieden.

ENKEL SOCIALE HONDEN = VEILIGE GROEPEN
We zijn steeds bij de honden op de weide, dus bij het minste foutieve gedrag, komen we tussenbeide. Wij aanvaarden geen honden die sterk gedrag vertonen, conflicten zoeken of teveel willen rijden op andere honden. Angstige honden zijn wel steeds welkom. Vaak heeft de omgang in onze groep met brave honden een positief effect op hen en bloeien ze na enkele dagen wel open. Indien we merken dat dit niet zo is en ze toch teveel stress blijven hebben, zullen we dit ook eerlijk meedelen. De veiligheid van alle honden en een leuke, ontspannen sfeer in de groep is voor ons belangrijker dan een groot klantenbestand. De honden worden steeds opgedeeld in 2 groepen. We hebben een actieve groep (drukke, speelse honden) en een rustigere groep (de angstige, jonge & oudere honden & rustige spelers). Wij aanvaarden geen niet-gecastreerde reuen meer ouder dan 1 jaar. Het valt te vaak voor dat er tussen de reuen onderling toch conflicten ontstaan, er teveel rijgedrag wordt vertoond en/of de groep hen moeilijker aanvaardt.

PROEFDAG VERPLICHT

Voor nieuwe honden is een proefdag verplicht. Proefdagen kunnen niet doorgaan tijdens een schoolvakantie of verlengd weekend. Boek dus op tijd uw proefdag om zeker te zijn van een plaatsje voor uw vakantie! Dit is zonder overnachting en kost 20 €. Te reserveren via info@dirtydogz.be

 

VOEDING
Wij raden steeds aan om eigen voeding mee te brengen, die uw hond gewoon is. Als het een gemakkelijke eter is of hij krijgt reeds Rescue Pet Food, dan hoeft u geen eten mee te brengen. Indien uw hond KVV eet, kan u dit ook meebrengen, we hebben een diepvries staan. Gelieve uw voeding niet in grote of brede bewaartonnen mee te brengen, want deze passen niet in hun lockerkastje.

 

MEEBRENGEN
U mag uiteraard ook iets extra meebrengen (speelgoed, een eigen dekentje ...) zodat uw hond zich hier sneller thuis voelt. Hou er wel rekening mee dat dit kapot gebeten of vuil kan worden. Een bedje, eet- en drinkbak staan hier klaar voor uw hond en hoeft u niet mee te brengen. Gelieve ook het vaccinatieboekje mee te brengen. Uw hond dient gevaccineerd te zijn tegen: parvovirose, hondenziekte & kennelhoest (influenza & bordetellose). Hij moet ook ontwormd en ontvlooid zijn. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts. Indien dit niet in orde is of u het vaccinatieboekje niet mee heeft, kunnen wij uw hond niet opvangen!

 

BRENGEN & OPHALEN 7/7
Uw hond brengen en ophalen is elke dag mogelijk tussen 10 & 12u, op zaterdag & zondag kan het ook in de namiddag tussen 15 & 16u. Gelieve deze uren te respecteren, aangezien wij buiten deze uren steeds druk bezig zijn met de honden. Brengen en ophalen buiten deze openingstijden kan dan ook niet.

 

WASSEN
Hou er rekening mee dat de honden zich elke dag buiten mogen uitleven, ook in regenweer of sneeuw. Ze kunnen dus wel erg vuil worden! Het is wel mogelijk om uw hond te laten wassen voor u hem komt ophalen. De prijs hiervoor is 30€. Dit dient op voorhand vastgelegd te worden. U kan uw hond ook (zonder afspraak) zelf wassen in onze selfdogwash. Hiervoor dient u wel eigen handdoeken en shampoo mee te brengen.

 

TARIEVEN
- 1 hond: 25 € per dag, de dag van ophalen wordt niet aangerekend
- Vanaf 2 honden: 17,50 € per hond (honden in dezelfde kennel moeten zonder toezicht samen kunnen eten)


Reserveren is uiteraard noodzakelijk! Dit gebeurt best via info@dirtydogz.be
 

Ons erkenningsnummer HK40404965
Ondernemingsnummer BE 0693 820 808