ONLINE FOTO'S
Wij plaatsen elke dag foto's en filmpjes online van de honden. Bekijk ze hier!

• LOCATIE
Ons pension telt 24 plaatsen en biedt een maximum aan beweging en aandacht voor elke hond. Het bevindt zich aan onze woning in Melle. De honden hebben binnen elk hun eigen kennel, zodat ze tussendoor voldoende kunnen rusten en op hun gemak kunnen eten. Zodra het kouder wordt, zijn de binnenverblijven altijd verwarmd!

• VEEL BEWEGING
Geen buitenkennel, maar buitenactiviteit! Quality time voor uw hond door te spelen en zwemmen op onze speelweide van 1,5 ha met een grote zwemvijver. De honden kunnen zich dus volledig uitleven in groep. Ook bij slecht weer krijgen ze hun beweging! De kennels dienen dan ook enkel om te rusten en te slapen. De honden worden nooit alleen samen gelaten. Wij blijven steeds bij de honden om tussen te komen indien er toch een klein meningsverschil zou zijn. Wij gaan 3x per dag (45 min tot 2 uur) met de honden op de speelweide. Hierdoor is ons pension enkel geschikt voor sociale honden. Wij kunnen dus helaas onmogelijk elke hond aanvaarden. Het is niet de bedoeling dat sommige honden constant opgesloten zouden zitten. Wij willen elke hond een leuke vakantie bieden. Voor nieuwe honden raden we dan ook een proefdag aan.

• VOEDING
Wij raden steeds aan om eigen voeding mee te brengen, die uw hond gewoon is. Als het een gemakkelijke eter is of hij krijgt reeds Rescue Pet Food, dan hoeft u geen eten mee te brengen. Met de aankoop van Rescue Pet Food steunt u steeds onze asielhonden.

• MEEBRENGEN
U mag uiteraard ook iets extra meebrengen (speelgoed, een eigen dekentje ...) zodat uw hond zich hier sneller thuis voelt. Hou er wel rekening mee dat dit kapot gebeten of vuil kan worden. Een zacht veldbed, eet- en drinkbak staan hier klaar voor uw hond en hoeft u niet mee te brengen. Gelieve ook het vaccinatieboekje mee te brengen. Uw hond dient gevaccineerd te zijn tegen: parvovirose, hondenziekte & kennelhoest (influenza & bordetellose). Hij moet ook ontwormd en ontvlooid zijn. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts. Indien dit niet in orde is of u het vaccinatieboekje niet mee heeft, kunnen wij uw hond niet opvangen!

• BRENGEN & OPHALEN 7/7
Uw hond brengen en ophalen is elke weekdag mogelijk tussen 10 & 12u en op zaterdag & zondag tussen 10 & 16u. Gelieve deze uren te respecteren, aangezien wij buiten deze uren steeds druk bezig zijn met de honden. Brengen en ophalen buiten deze openingstijden kan dan ook niet.

• WASSEN
Hou er rekening mee dat de honden zich elke dag buiten mogen uitleven, dit ook in regenweer of sneeuw. Ze kunnen dus wel erg vuil worden! Het is wel mogelijk om uw hond te laten wassen voor u hem komt ophalen. De prijs hiervoor is 30€. Dit dient op voorhand vastgelegd te worden. U kan hem ook (zonder afspraak) zelf wassen in onze selfdogwash. Hiervoor dient u wel eigen handdoeken en shampoo mee te brengen.

• PRIJZEN
- 1 hond: 25€ per dag voor 1 hond, de dag van ophalen wordt niet aangerekend
- Vanaf 2 honden: 17,50€ per hond (honden in dezelfde kennel moeten zonder toezicht samen kunnen eten)

DAGOPVANG
Het is ook mogelijk om uw hond bij ons te brengen voor 1 dagje. Brengen kan vanaf 7u en ophalen tussen 17 & 18u. De prijs hiervoor is 20€. Dit kan elke dag!


• UITLAATDIENST
Wilt u dat wij uw hond komen ophalen en moe & voldaan terugbrengen? Kijk dan zeker even bij "uitlaatdienst"!

Reserveren is uiteraard noodzakelijk! Dit gebeurt best via info@dirtydogz.be

Ons erkenningsnummer HK40404965
Ondernemingsnummer BE 0693 820 808

Dirty Dogz is voor Dokus een tweede ‘thuis’ geworden. Dokus is opengebloeid tot een leuke, sociale hond en dat is zeker mede dankzij het regelmatig verblijf bij Eline, Niels en alle andere honden.“

Anke R.

Openingsuren

Maandag: 10-12u
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-16u
Zondag: 10-16u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.