Online foto's

Zit uw hond bij ons op pension of wilt u graag te weten komen hoe een vakantie er bij ons uitziet voor uw hond? Bekijk hier dan de foto's!

Locatie
Ons kleinschalig pension met 16 plaatsen, biedt een maximum aan beweging en aandacht voor elke hond. Het bevindt zich aan onze woning in Melle.

Sterk en ervaren team
Door onze passie en kennis samen te brengen, vormen we een sterk team om uw hond een aangename en ontspannen vakantie te bezorgen. Ons leven en domein staat dan ook volledig in het teken van honden.

Veel beweging en grote speelweides
Geen buitenkennel, maar buitenactiviteiten! Quality time voor uw hond door te spelen en zwemmen op onze speelweide van 1,5 ha met een grote zwemvijver. De honden kunnen zich dus volledig uitleven in groep. Ook bij slecht weer krijgen ze hun beweging! De kennels dienen dan ook enkel om te rusten en te slapen. Hierdoor is ons pension enkel geschikt voor sociale honden. De honden worden nooit alleen samen gelaten. Wij blijven steeds bij de honden om tussen te komen indien er toch een conflictje zou zijn. Wij gaan maar liefst 3x per dag (45 min tot 2 uur) met de honden naar de speelweide.

Voeding
Indien u uw hond reeds Rescue Pet Food geeft, krijgt hij gratis eten tijdens zijn verblijf in ons pension. Dit kan ook indien u wenst over te schakelen (aankoopverplichting van 1 zak van 15 kg wanneer u uw hond komt ophalen). Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken, gelieve dan zelf voldoende voeding te voorzien.

Meebrengen
U mag uiteraard ook iets extra meebrengen (speelgoed, een eigen dekentje ...) zodat uw hond zich hier meteen thuis voelt. Hou er wel rekening mee dat dit kapot gebeten of vuil kan worden. Een zacht veldbed, eet- en drinkbak staan hier klaar voor uw hond en hoeft u niet mee te brengen. Gelieve ook het vaccinatieboekje mee te brengen. Uw hond dient gevaccineerd te zijn tegen: parvovirose, hondenziekte & kennelhoest (influenza & bordetellose). Hij moet ook ontwormd en ontvlooid zijn. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts. Indien dit niet in orde is of u het vaccinatieboekje niet mee heeft, kunnen wij uw hond niet opvangen!

Brengen en ophalen 7/7
Uw hond brengen en ophalen is elke dag mogelijk tussen 10 & 12u. Gelieve deze uren te respecteren, aangezien wij buiten deze uren steeds druk bezig zijn met de honden. Brengen en ophalen buiten deze openingstijden kan dan ook niet.

Wassen
Hou er rekening mee dat de honden zich elke dag buiten mogen uitleven, dit ook in regenweer of sneeuw. Ze kunnen dus wel vuil worden! Het is wel mogelijk om uw hond te laten wassen voor u hem komt ophalen. De prijs hiervoor is 30 €. Dit dient op voorhand vastgelegd te worden. U kan hem ook zelf bij ons wassen voor 15 €, hiervoor dient u wel eigen handdoeken en shampoo mee te brengen.


Prijzen

- 1 hond: 25 € per dag voor 1 hond, de dag van ophalen wordt niet aangerekend
- Vanaf 2 honden: 17,50 € per hond (honden in dezelfde kennel moeten zonder toezicht samen kunnen eten)
- Bij reservatie vragen wij een voorschot van 20 %. Bij annulatie wordt dit niet terugbetaald.

Dagopvang
Bij ons is dagopvang niet mogelijk. Zoekt u een oplossing voor een daguitstap of drukke werkdag? Kijk dan zeker even bij "uitlaatdienst"!

Reserveren is noodzakelijk! Dit gebeurt best via e-mail

Ons erkenningsnummer HK40404965
BE 0693 820 808

Dirty Dogz is voor Dokus een tweede ‘thuis’ geworden. Dokus is opengebloeid tot een leuke, sociale hond en dat is zeker mede dankzij het regelmatig verblijf bij Eline, Kevin en alle andere honden.“

Anke R.

Openingsuren

Maandag: 10-12u
Dinsdag: 10-12u
Woensdag: 10-12u
Donderdag: 10-12u
Vrijdag: 10-12u
Zaterdag: 10-13u
Zondag: 10-13u
Feestdagen: 10-12u
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd.