DRIE SPEELWEIDES TE HUUR VOOR PRIVEGEBRUIK
 

Onze weides zijn ideaal om alleen in alle rust te zijn of met bevriende honden te spelen. Hier heeft u de zekerheid van een afgesloten weide en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er nog andere mensen met hun hond op de weide willen, u heeft de speelweide voor u alleen! Gelieve wel enkel honden bij elkaar te laten waarvan u 100% zeker bent dat het klikt om incidenten te vermijden.

Onze weides zijn ook leuk voor een verjaardagsfeestje, fokkersbijeenkomst ... Het is echter niet toegelaten om de weide onder te verhuren, openbare speeluurtjes te organiseren, openbare evenementen of andere activiteiten/trainingen te organiseren, met uitzondering op fotoshoots. Er mag enkel afgesproken worden met honden die elkaar reeds kennen. Er is geen toilet beschikbaar.

Het is niet mogelijk om met de wagen tot aan de speelweides te rijden. De kleine speelweide ligt rechts van de parking. Voor de andere weides volgt u het pad naar links.

Tussen de verschillende weides is er een dubbele omheining met een breedte van 4 meter voorzien zodat vreemde honden niet aan elkaar kunnen. Er is ook een haag aangeplant om later het zicht te belemmeren, maar deze moet nog even groeien.

 

REGELS
• Weide enkel betreden indien u deze heeft gehuurd, dit is geen openbaar terrein
• Altijd de behoeftes van uw hond opruimen
• Niets achterlaten op de weide
• Vuilbakken zijn er enkel voor poepzakjes, niets anders van vuilnis achterlaten
• Poorten steeds sluiten
• Enkele minuten op voorhand de speelweide verlaten
• Honden steeds aanlijnen van en naar de parking
• Onderverhuren en commerciële activiteiten of trainingen zijn niet toegestaan, met uitzondering op fotoshoots
• Het is niet toegelaten om openbare speeluurtjes te organiseren, er mag enkel afgesproken worden met honden & mensen die elkaar reeds kennen

• Er zijn max 15 honden per weide toegelaten, anders wordt het vaak te druk en te onveilig
• De selfdogwash & automaten met frisdrank, snoepgoed & hondensnacks vindt u iets voorbij de eerste parking
• Parkeren kan aan de eerste parking op uw linkerkant, indien deze in het weekend vol staat, kan u ook doorrijden naar de tweede parking

Door te reserveren verklaart u akkoord te gaan met deze regels.

kleinespeelweide.jpg

SPEELWEIDE MET ZWEMVIJVER

- Ongeveer 10000 vierkante meter

- Omheining 1m80
- Zwemvijver met luchtpomp om het water gezond te houden en blauwalg te voorkomen.
- Picknickbank aanwezig
- Heel het jaar door (7 dagen op 7) beschikbaar om privé te reserveren tussen 8 & 22u. Wel rekening houden met de zonsopgang en -ondergang, want er is geen verlichting.
- Prijs 5 € / half uur

KLEINE SPEELWEIDE

- Ongeveer 1600 vierkante meter

- Omheining slechts 1m hoog, dus niet geschikt voor honden die graag ontsnappen!

- Heuveltjes & grachtjes

Picknickbank aanwezig

- Deze weide wordt enkel verhuurd als ons tuincafé gesloten is. Hierdoor kan u geen weken op voorhand reserveren voor de weekends

- De kleine speelweide ligt rechts naast het agilityterrein

- Prijs 5 € / half uur

speelweide.jpg
speelweidemetbos.jpg

SPEELWEIDE MET BOS

- Ongeveer 6000 vierkante meter

- Omheining 1m80
- Bomen zijn net aangeplant, dus het bos moet nog groeien (gelieve uw honden dan ook niet aan de boompjes te laten bijten aub)
- Picknickbank aanwezig
- Heel het jaar door (7 dagen op 7) beschikbaar om privé te reserveren tussen 8 & 22u. Wel rekening houden met de zonsopgang en -ondergang, want er is geen verlichting.
- Prijs 5 € / half uur
- Deze weide ligt tussen het agilityterrein en de weide met vijver

ONLINE RESERVEREN
Klik op het gewenste beginuur, hou even vast en sleep dan verder tot het gewenste einduur op de agenda. Daarna wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Meteen meerdere data selecteren kan helaas niet.

 

Opgelet: reserveren = betalen, achteraf aanpassen en annuleren kan niet! Ook niet indien de coronamaatregelen opnieuw veranderen. Wij hebben deze centjes namelijk heel hard nodig voor onze asielhonden. Bedankt voor uw begrip!